Welkom bij de website van studievereniging IDent!

 

Studievereniging IDent is de vereniging voor de opleidingen Crime Science en Forensisch Onderzoek en is dé leukste en actiefste studievereniging van het Saxion. Wij organiseren zowel studie gerelateerde als niet-studie gerelateerde activiteiten. Een en al gezelligheid dus! Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust even rond op onze site!

Vereniging

Bestuur

Inschrijven

 

Bijlessen

Sv. IDent is een vereniging van leden voor leden. Zo helpen wij elkaar ook door bijles te geven. Heb je hulp nodig bij bepaalde vakken of wil je bijles geven? Meldt je dan aan door een mail te sturen naar secretaris@sv-ident.nl met daarin je naam en het vak waar je bijles in wilt krijgen of geven.

Kamer gezocht?

Sv. IDent wil leden helpen om makkelijker aan een kamer te komen in Enschede. Ben jij opzoek naar een kamer of heb je een kamer vrij in je studentenhuis? Stuur dan een mail naar ledencommissie@sv-ident.nl en misschien kunnen wij je helpen!

Partnerschappen

Zoals onder aan iedere pagina te zien is, zijn wij als vereniging al veel partnerschappen aangegaan met diverse bedrijven. Heb je het idee dat sv. IDent iets voor jou kan betekenen en andersom en zou het je leuk lijken om een partnerschap aan de gaan met sv. IDent? Stuur dan een mailtje naar extern@sv-ident.nl en dan zullen we contact met je opnemen!

Nieuws overzicht

  • Kandidaatsbestuur 2018-2019

    Zoals velen van jullie weten zijn wij als bestuur enige tijd geleden opzoek gegaan naar onze...

    Lees meer...

Activiteitenkalender
20 apr
00:00
Batavierenrace - Van Nijmegen tot Enschede
25 apr
16:00
WoMiBo - NOVI
28 apr
00:00
Studiereis - Krakau
07 mei
08:00
17 mei
21:00
HBO feest - De Generaal
24 mei
21:00
Borrel - Gold Rush
25 mei
15:30
Bumperbal - Hulsbeek
06 juni
21:00
4e IDent feest - Aspen Valley
13 juni
16:00
Paintball - Hengelo
28 juni
21:00
Borrel - Gold Rush

IDent Borrels

    

IDent Feesten