Op deze pagina is alle merchandise te vinden die sv. IDent heeft uitgebracht!

De IDent pet

Ben jij een echte pettendrager? Dan hebben wij hier een super mooie IDent pet voor jou! Deze mooie snapback is te koop in het IDent kantoor voor maar €9,20.

De IDent zonnebril

Heb je in de zomer ook wel eens last van de zon in je ogen? Dan hebben wij dé oplossing! Een van de merchandise spullen die wij als vereniging in de aanbieding hebben is deze IDent zonnebril! Heerlijk voor in de zomer en natuurlijk super mooi. Deze is te koop voor maar €2,- in het IDent kantoor op W4.37.

De IDent pen

Tijdens je studie moet je natuurlijk veel verslagen schrijven. Omdat wij als vereniging onze leden willen stimuleren om dit goed te kunnen doen, ook met een studentenbudgetje, presenteren wij graag: de IDent pen. Deze is gratis af te halen in het kantoor op W4.37!

De IDent Kaarten

IDent heeft ook dé oplossing als jij je ooit eenzaam mocht vervelen of juist vrienden over de vloer hebt: IDent speelkaarten! Hiermee zijn oneindig veel verschillende spellen te spelen, geschikt voor één tot heel veel spelers. Deze prachtige set kaarten is te koop in het IDent kantoor voor maar €3,70.