Sv. IDent heeft verschillende commissies die erg actief zijn. Hier onder is een overzicht te vinden met daarbij een kort woordje van de commissies en de commissieleden van het huidige collegejaar.

Activiteitencommissie

Zoals elk jaar gaat de activiteitencommissie opzoek naar de leukste lezingen en activiteiten voor jullie. Door corona is het de afgelopen jaren helaas wat minder geweest, en ook dit jaar zat het even tegen. Hierdoor waren de activiteiten anders, maar zeker niet minder geslaagd als voorheen. Zo hebben wij al mogen genieten van een online spelletjesavond, hebben wij ook samen met s.v. Watt een kerstfilm op Saxion gekeken en hebben we de leukste nummers voorbij horen komen in de online muziekbingo. Daarnaast gaan we ook lekker bouncen in BounceValley en zijn we ook nog te vinden op de schietbaan! Er staan voor aankomend jaar nog een heleboel te gekke lezingen klaar en natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten. Dus nog genoeg dingen waar wij jullie bij hopen te zien, want zonder jullie zijn wij natuurlijk niks. Hopelijk tot snel! Liefs, Manuela, Kyra, Mark, Thomas, Rana, Femke en Myrthe

 

Mediacommissie

Dit jaar bestaat de mediacommissie uit Femke de Groot, Iris van Bremen, Isaija Sitdikov, Kyra Engelbertink, Letisha Luimes, Rana Bogaerts, Robin Dadema en Nora van Wijlick. Elke maand wordt er een leuke nieuwsbrief voor je in elkaar gezet, dit bevat de leukste interviews, quotjes, wist-je-datjes en activiteiten. Elk jaar maakt de commissie ook een 4n6. Hierbij houden we je op de hoogte wat er speelt binnen IDent en het forensische werkveld. Bij de activiteiten zijn wij aanwezig voor de leukste en meest beschamende foto’s te maken.

 

Feestcommissie

Naast studeren is het natuurlijk ook belangrijk om af een toe te feesten en te borrelen. Daar is de feestcommissie voor! We organiseren elk kwartiel een themaborrel en een themafeest. Voor de borrels wordt er een thema gekozen die past bij de tijd van het jaar, zoals halloween of kerst. Voor de themafeesten kan je denken aan allerlei verschillende soorten thema’s zoals Around the world of Glitter & Glamour! Met de bijpassende versieringen en iedereen in thema zit de sfeer er goed in en kan het borrelen of feesten van start gaan, en we hopen dat jij er ook bij bent! Kom gezellig langs bij één van de aankomende borrels en feesten en laat het zeker weten als jij nog een leuk thema in gedachten hebt. Tot snel! Ilona, Myrthe, Robin en Jade

 

Ledencommissie

Zoals elk jaar is de ledencommissie weer druk bezig met het organiseren van de intro-week en ledenweekend. De commissie bestaat uit 8 actieve en enthousiaste leden die niet kunnen wachten totdat het nieuwe jaar begint, om hun harde werk in de werkelijkheid te zien. Wij zijn al druk bezig met het voorbereiden van de intro-week, om alle nieuw eerstejaarsstudenten welkom te heten. Veder zijn wij bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk leuke en een kleine beetje chaotisch ledenweekend. Het ledenweekend is bedoeld om studenten uit alle jaren beter te leren kennen.

Wij hopen dat jullie het net zo leuk vinden als ons en hopelijk zien we jullie bij de intro-week en/of het ledenweekend.

Liefs, Iris, Britt, Femke, Myrthe, Isabelle, Kyra, Maud en Ilona

 

Studiereiscommissie

Ook dit jaar mogen we weer op studiereis naar het buitenland, en dit jaar gaan we naar……… Ljubljana!! Om alles goed te laten verlopen is er een studiereiscommissie. Dit jaar bestaat de studiereiscommissie uit acht super toffe, enthousiaste, gezellige mensen over alle leerjaren van de opleiding verspreid. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke studiereis hebben die je nooit meer gaat vergeten, met toffe uitjes, interessante lezingen, veel gezelligheid en niet te vergeten de (non-) alcoholische drankjesss! en dit allemaal op een uitzondelijke locatie in het buitenland. Deze commissie regelt alles van de reis tot excursies naar te gekke plekken en leuke uitgaansplekken, niks is te gek voor ons. Nu al zin gekregen in de studiereis? Meld je dan aan voor de studiereis, of denk je dat je het beter kan dan ons organiseer volgend jaar zelf de studiereis en meld je aan voor de commissie!! Kusjes, Isabelle van den Brand, Maud Morriën, Nora van Wijlick, Robin Dadema, Samira Leenders, Sibe Stein, Zoë de Rouw, Myrthe Zwart

 

Batavierencommissie

Op 28 en 29 april 2023 is het weer zover, de Batavierenrace. Dit jaar is het de 51ste editie van deze estafetteloop voor en door jongeren! Wij gaan net zoals de vorige jaren met IDent meedoen met deze race. Met trots en plezier komt dat dit jaar weer helemaal goed. Net zoals de vorige jaren hebben er een goed doel gekozen, dit jaar is het de Plastic Soup Foundation geworden. Om voor deze organisatie een mooi geld bedrag op te halen gaan we een groots feest organiseren en de flesseninzamelactie doen. Hopelijk zien we jullie rennen tijdens de race of voor een drankje achteraf bij het eindfeest!! Liefs, de batavierencommissie

 

Public Relations commissie

De PR-commissie houdt zich bezig om de relaties met bedrijven, mensen, etc. te onderhouden om voor meer naamsbekendheid te zorgen en er voor de zorgen dat IDent meer zichtbaarheid krijgt. In de PR-commissie zitten: Robin Dadema, Femke de Groot, Niels van den Heuvel, Mart Oelering en Dirkje van Kempen. Wij zullen dit jaar ons bezig houden met sponsoren zoeken voor de batavierenrace en IDent en het organiseren van de excursiedagen waarbij verschillende bedrijven worden bezocht en lezingen vanuit een forensische context georganiseerd worden.

 

Kascommissie

De kascommissie is een controlerend en adviserend orgaan binnen sv. IDent. De kascommissie controleert alle financiële informatie op correctheid, volledigheid en of deze actueel zijn. Daarnaast geeft de kascommissie adviezen over financiële vraagstukken. Deze commissie bestaat momenteel uit Jade Verbrugge, Manuela Douma en Orlando kok.

 

Alumnicommissie

 

Hallo, wij zijn de alumni commissie. Wij zijn een divers team van vier personen die allemaal een ander aandachtsgebied hebben.

 

De voorzitter is Huub Schuit, gespecialiseerd in biologie en DNA.
De secretaris is Jochem Ekelmans, gespecialiseerd in forensische opsporing.
De penningmeester is Charlotte Janssen, gespecialiseerd in terrorisme en radicalisering.
Het algemene lid Sanna Panhuizen, gespecialiseerd in fraude, maakt onze commissie compleet.

 

De diversiteit van ons team zorgt voor veel kennis en knowhow in het werkveld. Daarnaast organiseren wij voor de alumni leden eens per jaar een activiteit om samen te komen. Hierbij wordt altijd een activiteit afgesloten met een hapje en een drankje om weer even bij te praten met je oude studiegenootjes van vroeger.

 

Ook willen wij eens per jaar een borrel voor de huidige leden voor sv. IDent organiseren om zo contact met de vereniging te houden. Hier kunnen eventuele stage mogelijkheden en informatie voorzieningen verstrekt worden aan de leden van sv. IDent.

 

Je kunt lid worden van de alumni vereniging op het moment dat je bent begonnen met afstuderen. Inschrijven kan via de website van sv. IDent, door een mail te sturen naar ons emailadres of met een inschrijfformulier in het IDent kantoor. Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via ons emailadres alumni@sv-ident.nl.

 

Groetjes,

Huub, Jochem, Charlotte en Sanna