Sv. IDent heeft verschillende commissies die erg actief zijn. Hier onder is een overzicht te vinden met daarbij een kort woordje van de commissies en de commissieleden van het huidige collegejaar.

Activiteitencommissie

Zoals elk jaar gaat de activiteitencommissie opzoek naar de leukste lezingen en activiteiten voor jullie. Door corona is het de afgelopen jaren helaas wat minder geweest, en ook dit jaar zat het even tegen. Hierdoor waren de activiteiten anders, maar zeker niet minder geslaagd als voorheen. Zo hebben wij al mogen genieten van een online spelletjesavond, hebben wij ook samen met s.v. Watt een kerstfilm op Saxion gekeken en hebben we de leukste nummers voorbij horen komen in de online muziekbingo. Daarnaast gaan we ook lekker bouncen in BounceValley en zijn we ook nog te vinden op de schietbaan! Er staan voor aankomend jaar nog een heleboel te gekke lezingen klaar en natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten. Dus nog genoeg dingen waar wij jullie bij hopen te zien, want zonder jullie zijn wij natuurlijk niks. Hopelijk tot snel! Liefs, Dirkje, Sibe, Floor, Naomi, Britt, Kyra en Wendy

 

Mediacommissie

Dit jaar bestaat de mediacommissie uit Dirkje van Kempen, Sibe Stein, Noor Felix, Robin Dadema, Eva Huisman, Janine Welling, Veerle Middelberg en Fleur Burgers. Elke maand wordt er een nieuwsbrief voor je in elkaar gezet, dit bevat de leukste quotjes, wist-je-datjes, nieuwtjes, activiteiten en handige tips. Ook bevat de nieuwsbrief handige tips van ‘Hoe overleef ik Valentijnsdag tot een handleiding voor Mijn Saxion.’ Wij proberen de nieuwsbrief zo leuk en interessant mogelijk te maken. De commissie werkt daarbij ook aan de jaarlijkse 4n6. Wij houden je op de hoogte over wat er allemaal speelt binnen IDent en het werkveld van forensisch onderzoek. Bij de activiteiten zijn wij er sowieso bij om de leukste foto’s en filmpjes te maken. ps: een foto komt binnenkort!

 

Feestcommissie

Je zou het niet verwachten, maar de feest commissie organiseert de themaborrels en themafeesten! Na een lange tijd weinig tot geen dingen te kunnen hebben georganiseerd zijn wij dit jaar druk bezig om de allerleukste feestjes en borrels voor jullie te organiseren. Bij de borrels is vaak een kleine activiteit waar je aan kan deelnemen. Hierbij kan je denken aan een gezellige casino night of bijvoorbeeld een leuke karaoke avond. Bij de feesten bedenken wij de meest geweldige thema's. Het is dan erg leuk als je een outfit aan trekt die perfect bij het gekozen thema past. Wij willen voor jullie de leukste, gezelligste en de meest onvergetelijke feestjes organiseren en we hopen daarom dat jij ook een keer langs komt, er staan al genoeg borrels en feesten in de planningen! Dus als je zin hebt in een feestje kom lekker langs :) Liefs Daphne, Nienke, Sibe en Britt.

 

Ledencommissie

Ook dit jaar is de ledencommissie weer druk bezig met het organiseren van de HOI-week en het ledenweekend. Deze commissie, die bestaat uit zeven enthousiaste leden, hoopt natuurlijk dat deze evenement fysiek gehouden kunnen worden, maar er wordt ook rekening gehouden met online alternatieven. Hierdoor zijn ook dit jaar de werkzaamheden weer iets anders, maar zeker niet minder leuk. Wij zijn bezig met het voorbereiden voor een onvergetelijke HOI-week, waar alle eerstejaars FO’ers van harte welkom geheten zullen worden, en een fantastisch ledenweekend, welke toegankelijk is voor leden uit alle leerjaren om elkaar beter te leren kennen en om een leuk weekend te hebben met je vrienden. Wij hopen dat iedereen net zo enthousiast is als wij en zien jullie graag terug bij de HOI-week en/of het ledenweekend. Liefs, Britt, Dirkje, Robin, Iris, Samira, Femke en Tess

 

Studiereiscommissie

Na een lange periode van lockdowns, lijkt het erop dat wij dit jaar weer naar het buitenland mogen voor onze studiereis (no jinx). De studiereis gaat dit jaar dan ook naar… Zagreb! Om alles in goede banen te leiden is er een studiereiscommissie, eigenlijk het reisbureau van sv. IDent. Dit jaar bestaat de commissie uit zes enthousiaste, zelfbenoemde reisadviseurs, verdeeld over alle leerjaren van de opleiding. De studiereiscommissie zorgt ervoor dat de studiereis een onvergetelijke ervaring uit je studententijd wordt, met vette excursies, boeiende lezingen, een (non-)alcoholisch drankje en veeeel gezelligheid! Allemaal op een unieke locatie in het buitenland! De commissie organiseert alles van reis en verblijf tot de lezingen op locatie en de excursies naar toffe plekken, niets is te gek. Enthousiast geworden? Meld je gerust aan voor de studiereis, of organiseer te studiereis volgend jaar zelf en meld je aan voor de commissie! Liefs, Daphne Heuveling, Emmy van der Veen, Jeroen Bouwmeester, Letisha Luimes, Samira Leenders en Maarten Huisman.

 

Batavierencommissie

Op 29 en 30 april 2022 is het weer zover, de Batavierenrace. Dit jaar is een speciaal jaar want het is namelijk de 50ste editie van deze estafetteloop voor en door jongeren! We gaan ervan uit dat hij na 2 coronajaren dit jaar weer fysiek door kan gaan. Ook dit jaar zal IDent weer trots met deze race meerennen. Net als voorgaande jaren hebben we dit jaar weer een goed doel gekozen, namelijk het Jeugdfonds Sport en Cultuur Enschede. We hebben hiervoor al een leuke borrel en succesvolle rozenactie gehad en er komt nog een flesseninzamelingsactie en een heuse Batavierenbingo. Je kan ook een vrijwillige donatie doen via https://lokalefondsen.mijnjeugdfondsactie.nl/team/sv-ident. Hopelijk zien we jullie rennen tijdens de race of voor een biertje achteraf bij het eindfeest! Liefs, Naomi en Letisha

 

Public Relations commissie

De PR-commisie houdt zich bezig om de relaties met bedrijven of mensen etc. te onderhouden, om voor meer naamsbekendheid te zorgen en er voor de zorgen dat IDent meer zichtbaarheid krijgt. In de PR-commissie zitten Sem Hogeweide, Pien Huisman, Sibe Stein en Letisha Luimes. Wij zullen dit jaar ons bezig houden met sponsors zoeken voor de batavierenrace en IDent en het organiseren van een leerzame excursie naar forensische bedrijven.

 

Kascommissie

De kascommissie is een controlerend en adviserend orgaan binnen sv. IDent. De kascommissie controleert alle financiële informatie op correctheid, volledigheid en of deze actueel zijn. Daarnaast geeft de kascommissie adviezen over financiële vraagstukken. Deze commissie bestaat momenteel uit Kirsten van Huijgevoort en Orlando kok.

 

Alumnicommissie

 

Hallo, wij zijn de alumni commissie. Wij zijn een divers team van vier personen die allemaal een ander aandachtsgebied hebben.

 

De voorzitter is Huub Schuit, gespecialiseerd in biologie en DNA.
De secretaris is Jochem Ekelmans, gespecialiseerd in forensische opsporing.
De penningmeester is Charlotte Janssen, gespecialiseerd in terrorisme en radicalisering.
Het algemene lid Sanna Panhuizen, gespecialiseerd in fraude, maakt onze commissie compleet.

 

De diversiteit van ons team zorgt voor veel kennis en knowhow in het werkveld. Daarnaast organiseren wij voor de alumni leden eens per jaar een activiteit om samen te komen. Hierbij wordt altijd een activiteit afgesloten met een hapje en een drankje om weer even bij te praten met je oude studiegenootjes van vroeger.

 

Ook willen wij eens per jaar een borrel voor de huidige leden voor sv. IDent organiseren om zo contact met de vereniging te houden. Hier kunnen eventuele stage mogelijkheden en informatie voorzieningen verstrekt worden aan de leden van sv. IDent.

 

Je kunt lid worden van de alumni vereniging op het moment dat je bent begonnen met afstuderen. Inschrijven kan via de website van sv. IDent, door een mail te sturen naar ons emailadres of met een inschrijfformulier in het IDent kantoor. Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via ons emailadres alumni@sv-ident.nl.

 

Groetjes,

Huub, Jochem, Charlotte en Sanna